ŞANLIURFA / SİVEREK - Karabahçe İlkokulu

Karabahçe İlkokulu

Adres
KARABAHÇE MAH. KARABAHÇE KÜME EVLERİ KARABAHCE ILKOKULU BLOK NO 143 SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin amaçlarına uygun olarak çağdaş,araştırmacı,özgüven sahibi evrensel değerlere saygılı,milli ve ahlaki değerleri benimsemiş,bilgili öğrenciler yetiştiren,sürekli gelişen bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitim sisteminin temel ilke ve genel amaçları doğrultusunda,Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı yenilikçi, doğruluktan ve dürüsütlükten taviz vermeyen,kendine güvenen,okuyan,inceleyen,düşünen,araştıran,paylaşan,duyarlı,insan haklarına saygılı,görev ve sorumluluklarının bilincinde bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal(Tekli) Eğitim ve Öğretim
Normal (Tekli) Eğitim-Öğretim: 08:30-14:00
Uydu İnternet (VSAT)
Okulumuza hem Siverek´ten hem Diyarbakır´dan öğretmen servisi bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuza hem Siverek´ten hem Diyarbakır´dan servis olup ortalama ulaşım süresi Siverek´ten 40-50 dakika , Diyarbakır´dan ise 50-60 dakika civarındadır.
Karabahçe Mahallesi SİVEREK
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Diğer Hususlar
Okulumuz kaloriferli ve fiziki olarak iyi durumdadır , sınıflarımız ortalama 35 kişiliktir , okulda 2´si idareci toplam 14 öğretmen bulunmaktadır.